Blog, Hit, Marka, Pazarlama
Pazarlama Zirvesi’nde Hazine Avı Zamanı!

Pazarlama Zirvesi’nde Hazine Avı Zamanı!

Pazarlama Zirvesi’nde Bu Yıl Macera Var!

HAZİNE AVI

Pazarlama Zirvesi, İstanbul, 9–10 Aralık 2015

Bu yıl düzenlenecek Pazarlama Zirvesi’nde dünyadaki en yeni “Pazarlama Hazinelerini”, yani pazarlama alanındaki en iyi fikirleri (markalar, ürünler, hizmetler, kampanyalar, tanıtımlar, topluluklar vb.) aranacak. İki gün sürecek bu ilham verici ve keşif dolu yolculuğun sonunda, en değerli 80 hazineyle tekrar İstanbul’a dönüş yapılıyor.

Bu yıl 16.sı düzenlenen, Türkiye’nin en önemli pazarlama etkinliği haline gelmiş olan Pazarlama Zirvesi, tüm dünyadan 2.500’e yakın katılımcıyı bir araya getirecek. Seminerler, atölye çalışmaları, fuar ve ödüllere ev sahipliği yapacak “yeni düşünme festivali”, iki gün boyunca dünyanın dört bir yanından 200’ü aşkın önde gelen düşünürü ağırlayacak.

 

Nasıl işleyecek?

Sürecin Nasıl işleyeceğini Konferans Başkanı Peter Fisk anlatıyor:

Dört yarım günde Amerika, Afrika/Orta Doğu, Asya/Pasifik ve Avrupa olmak üzere dört kıtayı dolaşacağız. Bu, adeta Jules Verne’in “80 Günde Devr-i Âlem” kitabı gibi, her bir bölgenin yerel müziklerini, mutfaklarını ve kültürlerini yansıtan bir etkinlik olacak. Konferans başkanı olarak, iki günlük yolculuğunuz boyunca size rehberlik edeceğim.

Pazarlama Hazine’lerini üç şekilde keşfedeceğiz;

Pazarlama guruları – Her bir kıtadan bir pazarlama kahramanı, 45 dakikalık açılış konuşması yapacak ve yarım gün boyunca etkinliğe katılacak.

Uzman hazine avcıları – Anouk ve Maarten, dünya turlarında topladıkları, her bölgeden 10 adet olmak üzere toplam 40 hazinenin öyküsünü video, fotoğraf, canlı bağlantılar ve hikâyelerle anlatacak.

Kitle kaynaklı hazine avı – Katılımcılar, dünyanın farklı yerlerindeki en iyi hazineleri (kişisel gezileri, makale okuma vs. aracılığıyla) bulacak ve Hazine Avı sitesine yükleyecekler. Her bir bölgeden 10 adet olmak üzere, en iyi 40 fikri bulanlar sahneye çıkarak öykülerini anlatacaklar.

İki günde birbirinden değerli toplam 80 hazinemiz olacak. Böylece en iyi yeni pazarlama fikirleri, Türk pazarlamacıların keşfetmesi ve kendi işletmelerine uygulaması için İstanbul’a gelmiş olacak.

Küresel bir pazarlama uzmanı, yazar ve konuşmacı olarak, oralarda bir yerlerde bulunmaya, şekillendirilmeye ve uygulanmaya hazır, mükemmel fikirler olduğuna eminim. MCT Danışmanlık ile 10 yılı aşkın bir süredir çalışan biri olarak, bunun yepyeni, canlandırıcı ve ilham verici bir deneyim olacağını biliyorum.

Bu benzersiz yolculukta bize katılmanız dileğiyle…

Peter Fisk

Konferans Başkanı

GeniusWorks CEO’su ve IE İşletme Okulu Öğretim Üyesi

Sosyal Medyada Paylaş

Benzer Yazılar

Bi Yorumunuzu Alırım

E-Posta adresiniz yayınlanmaz. İşaretli alanları doldurunuz. *

Tüm Yazılar